Ik ben Wendy Hoos, het gezicht van Wendelot.

Wendy Hoos
Mijn doel is om jou te ondersteunen bij een nieuwe positieve wending in je leven. Dit doe ik door middel van NLP-coaching of voetreflexmassage en met behulp van mijn levenservaring.

Wat is de ervaring die ik inzet?
Ik groeide op met een gevoel van Anders-zijn. Als kind was ik een dromer. Ik flapte eruit wat ik dacht. Ik had altijd goede bedoelingen, maar ik was snel afgeleid. De juf op school stond met haar handen in het haar omdat ik vergat mijn taken in te leveren. De kinderen in de klas vonden me raar en ik werd gepest.

Vanaf mijn twaalfde ontwikkelde ik een eetstoornis. Dit houdt in dat ik te maken kreeg met eetbuien en dit heeft veel invloed gehad om mijn gewicht en zelfbeeld. Ik was onzeker over mezelf en mijn relaties. Ik had moeite met het aangeven van grenzen. Ik was in gevecht met de wereld en tegelijk met mezelf, omdat ik niet aan alle verwachtingen en normen kon voldoen.

Dit alles zorgde ervoor dat ik problemen had. Met mezelf, met mijn lichaam, in mijn relaties. Op mijn werk functioneerde ik wel – dat was tenminste nog iets – maar heel gelukkig was ik niet. Ik ging werken aan mezelf. Ik zocht hulp voor mijn eetstoornis. Ik heb kennis gemaakt met verschillende vormen van gesprekstherapie, zowel alternatief als regulier (GGZ). Een volgende stap was werken aan een stukje zelfredzaamheid door middel van een coaching traject. Ik ging kijken naar mijn kwaliteiten. Wat beperkt mij en versterkt mij als persoon?

Een fijne methode om een positieve wending aan je leven te geven. Een methode die ik wil inzetten om anderen te helpen hetzelfde te doen. Op eigen kracht met ondersteuning en inzichten van iemand die de ervaring heeft dat het écht kan.

En nu?
Mijn eigen ontwikkeling is zeker nog niet ‘klaar’. Ik denk niet dat je als mens ooit uitgeleerd bent. Voor mij is het belangrijk om mezelf te blijven scholen en kritisch naar mezelf te blijven kijken. Ik heb bijvoorbeeld mijn eetstoornis overwonnen, maar ik heb nog wel overgewicht. Sinds januari 2014 ben ik 21 kilo kwijtgeraakt. Een mooi begin, die lijn mag worden voortgezet!

In mijn blogs hou ik je op de hoogte van hoe het met mij gaat, wat mijn valkuilen zijn en welke successen ik boek.