Op weg naar een gelukkiger leven heb ik bijzondere mensen ontmoet.

Mensen die een waardevolle bijdrage hebben geleverd aan mijn ontwikkeling.
Liefdevolle en warme mensen waarmee je connectie maakt. Mensen die zich inzetten voor een positieve wending in jouw leven.

Ik stel jullie graag voor aan de Vrienden van Wendelot!

.

Dansen in contact met jezelf en anderen

Den Haag (en omstreken)

biodanza4happiness

Biodanza. Een vrije dans in contact met jezelf en met anderen. Warmte en aanraking zonder dat er een woord gesproken wordt. Bijzondere ontmoetingen met respect voor je eigen grenzen en die van een ander. We vergeten nog weleens hoe belangrijk en fysiek noodzakelijk een aanraking kan zijn. Ik nodig je uit om zelf te komen ervaren wat Biodanza voor jou kan doen. Een van de meest bevrijdende ervaringen in mijn leven. De lessen, strandfeesten, vakanties en Biodanza-weekenden verzorgd worden door de liefdevolle Hannie.

 

Kom in beweging! Geniet en loop lichter!

Den Haag

Keep Alive Running

Geef je lichaam en geest een BOOST en wandel vitaler door het leven!

Met een lach op je gezicht en ademhalingstechnieken die meer energie geven. Sam Pitzalis van Keep Alive Running neemt je bijna letterlijk bij de hand om door je eigen barrières te breken. Er is altijd wel een reden om niet in beweging te komen. Om vast te houden aan oude gewoonten. Om je in je depressie weg te laten zakken. Maar er zijn nog meer redenen om te leven, met plezier. Kom in beweging! Op een fijne manier, met een zachte benadering naar je lijf. Onttress en wandel. Of laat je gidsen op één van de magische Sardinië-reizen die Sam organiseert met KeepAliveTours.

 

Energetische behandeling & Coaching

Delft

summerfawn

In een sfeer van vertrouwen ga je bij Summerfawn op een helende ontdekkingsreis. Energetische blokkades kun je opheffen en hiermee klachten en moeilijkheden in je leven ombuigen. Positiever in het leven staan. In je eigen kracht gaan staan, zodat je letterlijk de vrijheid en ruimte voelt om te zijn. Ervaren dat het goed is wie je bent en dat de antwoorden in jezelf liggen. Op die manier helpt de combinatie van coaching en het energetisch werk jou bij vraagstukken blokkades op jouw levenspad.

 

NLP Counselling – Coaching & Opleidingen

Heerde

waandag

Ontdekken wie je bent, wat je kunt, wat je wil. Het zijn dingen die nog weleens in de vergetelheid raken in de waan van de dag. Bij Paula Doornink van Bureau Waandag zit je goed om deze dingen uit te zoeken. Ik heb een paar jaar terug in haar een fijne coach en trainer gevonden. Ze luistert goed, is er voor jou en geeft je de ruimte en handvatten om jou proces aan te pakken. Soms was dit voor mij pijnlijk confronterend. Maar stel je voor dat dat jou doorbraak is. Dat je hierdoor inzichten over jezelf en je handelen krijgt. Inzichten waardoor je anders en in het leven komt te staan. Succesvoller. Gelukkiger. En met meer zelfvertrouwen. Paula heeft mij datgene aangereikt, waardoor ik zelf mijn leven een positieve wending kon geven.
Zij heeft mij als trainer geschoold en begeleid om anderen hierin te ondersteunen.

Een wereldvrouw! Een wereldcoach! Een TOP-trainer!