Bij Wendelot word je ontvangen met warmte en in een sfeer van vertrouwen.
Dat is wat ik terug hoor van de mensen die bij mij komen.

Lees over verschillende klantervaringen bij Wendelot!

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 35.170.75.58.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
5 berichten.
Anita Anita schreef op 22 april 2016 om 10:10:
Zojuist heb ik een onderbeenreflex en voetreflexmassage van mijn lieve huisgenootje Wendy ontvangen. Wendy heeft een bijzondere zachte en positieve uitstraling en doet me even genieten van deze heerlijke aandacht aan mijn reflexen in mijn voeten en onderbenen. Een echte aanrader. Dank je wel lieve Wendy!
Eelco Brandes Eelco Brandes schreef op 22 april 2016 om 08:11:
Wendy is één brok liefde en zorgzaamheid. Bij haar ben je letterlijk en figuurlijk in goede handen voor een aangename, verwikkelende en energiegevende behandeling. Dat wil je jezelf niet onthouden. Een aanrader! +++++
Joost Kreuger Joost Kreuger schreef op 19 april 2016 om 23:34:
In 2015 had ik een aantal coachingssessies bij Wendy, waar ik nu nog steeds (april 2016) met plezier op terugkijk. Ik stond toen op de drempel van een nieuw deel van mijn leven, van ontslagen worden vanwege reorganisatie naar een vroegtijdige pensionering, en zoiets riep op dat moment allemaal vragen bij me op. Wendy heeft me door middel van gesprekken en ook via een spelvorm met kaarten en teksten geholpen inzicht te krijgen in waar ik vandaan kwam en waar ik heen wilde, wat mijn sterke en zwakke kanten waren, hoe ik mijn zakelijke ambities zou kunnen omvormen naar een nieuw doel zoals bijvoorbeeld vrijwilliger worden. Wendy en ik waren het niet altijd met elkaar eens, herinner ik me, en zij wist dan heel zorgvuldig aan te duiden waarin mijn denkpatroon afweek van dat van haar als coach. Zij gaf mij een aantal tips ter overweging. Moet mijn hele leven wel in balans zijn, bijvoorbeeld. Dat was voor mij altijd een vast uitgangspunt, het zoeken naar balans. Wendy liet me zien dat door gewoon mezelf te zijn op de manier waarop ik in het leven sta, er automatisch een balans ontstaat. Omdat die nu eenmaal bij me past. Het steeds maar zoeken naar een balans en daarop voorsorteren is dus niet nodig. Gewoon jezelf zijn, met al je plussen en minnen, met je gevoel en verstand, kan al de sleutel zijn tot levensgeluk. Bedankt hoor Wendy, voor dit mooie inzicht, en nog andere inzichten die ik in de sessies bij jou gekregen heb.
Marieke Siemerink Marieke Siemerink schreef op 19 april 2016 om 09:07:
Wendy masseert, sinds de opening van haar praktijk in november 1 keer in de 2 weken mijn voeten. Ik ervaar het als zeer ontspannend. Ook het gesprek vooraf en nadien neemt ze ruim de tijd voor. Heel prettig. Ik ben niet bij Wendy gekomen voor een specifieke medische klacht. Toch weet ik dat voetreflex-massage zeer heilzaam is, zowel voor lichaam en geest. Mijn ervaring is dat het ook aardend werkt om aandacht en liefde aan de voeten te geven. Ieder reflexzone-punt op de voeten is verbonden met een orgaan of specifieke plek in het lichaam. Als ik bijvoorbeeld last van mijn schouder heb of een ontsteking kan ze gericht die plek masseren. Wendy komt heel kundig over. Ze weet wat ze doet. Ik raad het zeker aan je door haar te laten verwennen. Een cadeautje voor jezelf en je voeten !!! Ga zo door, Wendy !! 🙂 🙂 🙂
Hannie Hannie schreef op 18 april 2016 om 21:38:
Ik heb 2 zalige voetreflex-behandelingen van Wendy ontvangen, voornamelijk gericht op mijn darmen. Al bij de eerste aanraking voelde ik al de diepere verbinding in mijn ingewanden, heel bijzonder. Die gevoelige verbinding werkte lang door. En daarnaast was de behandeling ontzettend ontspannend, was echt helemaal weg, was zalig.