De werking van de massage
Voetreflexmassages ondersteunen het zelf genezend vermogen van lichaam en geest. Daarnaast hebben de massages een heerlijk ontspannende uitwerking. Wil je meer weten over de oorsprong van Voetreflexelogie en hoe een behandeling beleefd wordt, bekijk dan deze video.


Wetenschappelijk onderzoek
Voetreflexmassage therapie Delft Wetenschappelijk onderzoek
Sommige mensen vertrouwen bij een behandeling op de positieve ervaringen van mensen in hun directe omgeving. Deze mensen staan open voor de werking van alternatieve therapie. Anderen zien graag eerst wetenschappelijk bewijs, voordat zij willen kiezen voor een alternatief behandeltraject.

Het is goed om je eigen mening te vormen. Trek je eigen conclusie over de werking van Voetreflextherapie op basis van feiten.

De resultaten kun je teruglezen in een onafhankelijk onderzoek dat het opleidingsinstituut Total Health heeft laten uitvoeren.

 

Complementaire behandeling
Voetreflextherapie bij Wendelot is ten alle tijden een complementaire behandeling. Dit houdt in dat je het mag zien als aanvulling op reguliere behandeltrajecten. Het is niet bedoeld als vervanging van reguliere geneeskunde.

Wanneer er indicatie is om door te verwijzen naar een arts of specialist, dan zal Wendelot daarin adviseren.
Een cliƫnt is zelf verantwoordelijk om actie te ondernemen op basis van het gegeven advies.