In 2015 had ik een aantal coachingssessies bij Wendy, waar ik nu nog steeds (april 2016) met plezier op terugkijk. Ik stond toen op de drempel van een nieuw deel van mijn leven, van ontslagen worden vanwege reorganisatie naar een vroegtijdige pensionering, en zoiets riep op dat moment allemaal vragen bij me op. Wendy heeft me door middel van gesprekken en ook via een spelvorm met kaarten en teksten geholpen inzicht te krijgen in waar ik vandaan kwam en waar ik heen wilde, wat mijn sterke en zwakke kanten waren, hoe ik mijn zakelijke ambities zou kunnen omvormen naar een nieuw doel zoals bijvoorbeeld vrijwilliger worden.

Wendy en ik waren het niet altijd met elkaar eens, herinner ik me, en zij wist dan heel zorgvuldig aan te duiden waarin mijn denkpatroon afweek van dat van haar als coach. Zij gaf mij een aantal tips ter overweging. Moet mijn hele leven wel in balans zijn, bijvoorbeeld. Dat was voor mij altijd een vast uitgangspunt, het zoeken naar balans. Wendy liet me zien dat door gewoon mezelf te zijn op de manier waarop ik in het leven sta, er automatisch een balans ontstaat. Omdat die nu eenmaal bij me past.

Het steeds maar zoeken naar een balans en daarop voorsorteren is dus niet nodig. Gewoon jezelf zijn, met al je plussen en minnen, met je gevoel en verstand, kan al de sleutel zijn tot levensgeluk. Bedankt hoor Wendy, voor dit mooie inzicht, en nog andere inzichten die ik in de sessies bij jou gekregen heb.

Wendy is één brok liefde en zorgzaamheid. Bij haar ben je letterlijk en figuurlijk in goede handen voor een aangename, verwikkelende en energiegevende behandeling. Dat wil je jezelf niet onthouden. Een aanrader!

Ik heb 2 zalige voetreflex-behandelingen van Wendy ontvangen, voornamelijk gericht op mijn darmen. Al bij de eerste aanraking voelde ik al de diepere verbinding in mijn ingewanden, heel bijzonder. Die gevoelige verbinding werkte lang door. En daarnaast was de behandeling ontzettend ontspannend, was echt helemaal weg, was zalig.