Eigen roem stinkt niet

met Geen reacties

Eigen roem stinkt niet.

Dus ik hang hem hier op en laat hem eens lekker wapperen en geuren in de wind.succes nlp coach delft

Omdat het kan!

Omdat ik Retteketet retetrots ben op mezelf.

De afgelopen maanden ben ik heel veel winst aan het maken op vlak van mijn conditie. Een dagje stad, een wandeling, dagelijks loopje naar het station, de hogetrappen-uitdaging, een Biodanzafeestje, een fietstochtje naar t Delftse Hout.. en gisteren Rijswijk. 10 sessies bodyliner voor extra stevigheid en ondersteuning van mijn lichaam.

Af en toe kan ik ff niet lopen van spierpijn of ineens mijn onderrug die zich vastzet of trek ik andere schoenen aan en heb ik ineens weer een blaar of wond. Wie mooi wil wezen..

Maar ik zet door.
Het is willen en geen moeten. En ik laat me de pret niet bederven door een paar medische onderzoeken en idioot die me een hersenschudding slaat. Daarvoor ben ik te goed op weg!

De laatste keer dat ik op de weegschaal stond was het -8 kilootjes sinds januari.
Door bewegen en bodyliner zie ik het strakker worden, maar wellicht dat het in gewicht geen verschil maakt door de spieropbouw. Volgende week hoor ik hoeveel centimeter.

 

Rustig, moedig, gestaag werk ik aan het doel dat ik me bij de NLP Master stelde.

Een gezond(er) gewicht en een betere conditie.

Ik heb vorig jaar twee groepen mensen gemodelleerd 1.(levenslang) slanke mensen en 2. mensen die meer dan 20 kilo kwijt zijnen al langere tijd stabiel zijn. Door tips, trucs, spiegels en in kaart brengen van de belemmerende en helpende gedragspatronen gaat dit me lukken!!!

Al die jaren ben ik bezig geweest met wat ik niet wilde, kon ik juist dat benoemen wat ik wilde voorkomen. Bijvoorbeeld: Ik wil niet dikker worden, ik wil geen enge ziekten krijgen. Bijzonder hoe het werkt dat je als een magneet getrokken wordt en leeft naar wat je niet wilt. Nu ik de zinnetjes in mijn hoofd positief formulier, mezelf vertel wat ik wel wil, gaat het ineens makkelijker en beter.

De koers is gezet.. Superduper TROTS recht zo die gaat, vooruit!!!

(8 augustus 2014)

Leave a Reply