Allereerst welkom op deze pagina.

Om dan meteen in huis te vallen met het volgende:prikkelgevoelig

Voel je je alleen, omdat niemand je begrijpt?

EN zelfs dat kun je niet echt kwijt.

Niemand neemt je serieus

Of ze vinden dat je ALTIJD overdrijft.

Het is zomaar een tekst uit een liedje (red. Pater Moeskroen). Voor sommige mensen is het helaas de dagelijkse realiteit. En dat geeft een eenzaam gevoel. Een gevoel van niet passen er niet bij horen, anders zijn.

Ben jij de persoon die zich afzet tegen de maatschappij en links gaat als iedereen rechts gaat, gewoon om te laten zien dat je je van niemand wat aantrekt? Of ben jij die persoon die meegaat in de stroom. Je hoopt dat je de schijn op kan houden. Ben je eigenlijk bang dat jouw werkelijke ik nooit écht gewaardeerd zal worden?


Zelfbescherming
Het zijn allebei overlevingsmechanismen die (prikkel)gevoelige mensen toepassen om zich staande te houden in een wereld die snel, hard en zakelijk ronddraait.
Overlevingsmechanismen bestaan er om jou te beschermen en hebben een hele legitieme functie. Maar ze kunnen je ook belemmeren en tegenwerken.

Omdat je jezelf ontzegt te leven zoals voor jou goed voelt. Omdat je op deze manier vasthoudt aan een overtuiging die zegt dat je niet goed bent zoals je bent.
Je bent ervan overtuigd dat anderen je niet zullen accepteren zoals jij werkelijk bent.

Maar – heel eerlijk – accepteer en waardeer jij jezelf wel echt?

 

Leven of Overleven?Persoonlijke kracht
Zonder het je bewust te zijn beperk je jezelf, je geeft jezelf niet de vrijheid om te leven vanuit je hart.

Je voedt gedachten vanuit angst.

Ik help jou jezelf beter te leren kennen. Die bijzondere en unieke jij! Die persoon die vrij is om te leven en te kiezen voor wat goed voelt.
Die persoon die zelf verantwoordelijkheid neemt om zo gelukkig als mogelijk is te leven.

Bijzondere mensen bewust maken van hun persoonlijke kracht en hoe ze deze zelf kunnen versterken.
Dat is waar ik voor sta als mens, als coach en als voetreflextherapeut.


De kracht van Ervaringsdeskundigheid

Vanuit mijn persoonlijke ervaring met depressie, AD(H)D, een eetstoornis en Hoogegevoeligheid beschik ik over een groot inlevingsvermogen. Dit komt binnen mijn werk met bijzondere mooie mensen goed van pas komt. Certificaten en papieren geven een goede basis. Ik weet wat ik doe en hoe ik jou verder kan helpen. Mijn eigen verleden en leermomenten voegt daar nog iets speciaals aan toe: ik heb zelf diep in de ellende gezeten, ik heb me erg ongelukkig gevoeld en ik weet dat een mens daaruit kan komen. Maar dat gaat niet vanzelf. Ik had daar een handreiking bij nodig, iemand die me een spiegel voorhield, iemand die mij leerde hoe ik mijn eigen kwaliteiten kon zien en dat het niet allemaal perfect hoeft.

Misschien kun jij deze handreiking ook goed gebruiken?


Jouw verhaal, jouw weg, jouw keuzes

Jouw verhaal is niet het mijne. Ook als we dezelfde dingen mee hebben gemaakt, dan heb jij het toch anders beleeft of heeft het je ergens anders gebracht. Mijn werk bestaat er uit om jouw persoonlijke kracht te vergroten. Begrip en aandacht voor jou als individu is daarbij van groot belang.

Dat kan ik jou bieden via coaching of voetreflexmassages. Een combinatie van beiden is ook mogelijk.

 

Kom naar Wendelot…

en ontdek hoe bijzonder jij bent!